31/12/10

Καλη χρονια και...καλες αναζητησεις

Μια χρονια εφυγε και μια καινουργια ερχετε να παρει την θεση της. Ο χρονος που περασε θα παρει πολλες αναμνησεις μαζι του αλλα και πολλες ευκαιριες σε διαφορα θεματα που ισως δεν εγμεταλευτηκες σωστα η τουλαχιστον οπως θα ηθελες.
Μην μενεις ομως στο παρελθον. Το καινουργιο ετος εχει πολλα να σου προσφερει. Ατελειωτες ευκαιριες για να αγαπησεις, να ερωτευτεις, να σκεφτεις, να συγκινηθεις μα προπαντος να αναζητησεις. Το μονο που χρειαζετε ειναι να δεις αυτες τις ευκαιριες και να τις αρπαξεις.
Εμεις καθημερινα αναζητουμε νεα αρθρα, καθημερινα συντασουμε καινουργιες αναρτησεις για να μοιραστουμε μαζι σου θεματα που ισως απασχολουν κι εσενα. 'Μα καλα' θα μας ρωτησεις, 'ποια η ανταμοιβη σας?' Σκοπος μας δεν ειναι να ανταμοιφθουμε για αυτο που κανουμε, μιας και το κανουμε επειδη μας αρεσει, επειδη πολυ απλα μας ευχαριστει, σκοπος μας ειναι να σου μεταφερουμε ερωτηματα που αναζητουν λυσεις απο παλια. Ερωτηματα που ισως να εχουν τοσο απλη λυση την οποια δεν την φανταζεσε καν και αυτο επειδη σε εμαθαν να σκεφτεσε πολυπλοκα. Θελουν να σκεφτεσε ετσι για να μην δεις το προφανες.Απαντωντας σε 1 ερωτημα θα δημηουργησεις αυτοματος ενα σκαλακι το οποιο θα σε φερει κοντα στο επομενο ερωτημα κι εκεινο με την σειρα του σε ενα 3ο και παει λεγοντας. Σιγα σιγα, ερωτηση με την ερωτηση θα συμπληρωσεις τα κομματια ας πουμε του παζλ της αναζητησης. Η ανταμοιβη σου θα ειναι η ηθικη ικανοποιηση
Τι ειναι λοιπον εκεινο που μας κανει να συνεχιζουμε? Τα σχολια σου, η ψηφος σου στις ψηφοφοριες που διαξαγουμε, η επισκεψη σου στην ιστοσελιδα μας, τα mail ενθαρρινσης που δεχομαστε.......


Καλη χρονια, καλες αναζητησεις, χρονια πολλα και να θυμασε...


Fear Not The Darkness


H ομαδα του Anekcigita

26/12/10

Fear Not The Darkness.

Φοβος...τι λεξη κι αυτη ε? Αληθεια εσενα τι σου προκαλει φοβο? Μια τρομαχτικη ιστορια? Eνας διαπεραστικος ηχος? Μηπως η σκια ενος δεντρου? Σκεφτηκες ποτε σου οτι μερικοι 'γατουλιδες' μπορει να εφτιαξαν ολους αυτους τους μυθους και τις δοξασιες για διαφορα πλασματα η γεγονοτα για να μας κανουν να φοβηθουμε και να μην αναζητησουμε την αληθεια? Να μην ψαχτουμε? Ε λοιπον εμεις εδω, στο anekcigita το βλεπουμε...σφαιρικα το θεμα. Αφενος μπορει πραγματικα να συμβαινει κατι το ανεξηγητο, κατι το μυστηριο αν προτιμας (Πολλές οι συμπτώσεις για να μην υπάρχει καμία συσχέτιση…Δε νομίζεις;) αλλα απο την αλλη ολοι εχουμε την αμφηβολια του οτι ισως - ισως να ειναι και ψεματα, μια φαρσα δηλαδη.
Πιστευουμε οτι η αναζητηση της αληθειας (οποια κι αν ειναι αυτη) ειναι κατι σαν ενας μεγαλος αυτοκινητοδρομος τον οποιο καλουμαστε να διασχισουμε μεσα στην νυχτα (χωρις τον καλυτερο εξοπλισμο). Ανα πασα ωρα και στιγμη μπορει να πεταχτει 'κατι' στον δρομο μας το οποιο θα μας μπερδεψει, θα μας τρομαξει, θα προσπαθησει να μας κανει να χασουμε τον στοχο μας.
Τις περισσοτερες φορες φοβομαστε επειδη ειναι σκοτεινα και μετο που αναψουμε τον διακοπτη και το φως φωτησει, ολες μας οι αμφηβολιες, οι ανησυχιες και οι φοβοι διαλυονται αυτοματως.
Μην φοβασε το σκοταδι, αναζητα την αληθεια, κανε αυτο το οποιο οι αλλοι δεν θα τολμησουν γιατι φοβουνται.


Fear Not The Darkness.


H ομαδα του Anekcigita