17/11/12

Διαγωνισμος. Το'χεις;

Πιστευεις πως εισαι καλος/η αρθρογραφος; Πιστευεις οτι εχεις φαντασια; Πιστευεις πως το'χεις;
Αν ναι, τωρα το Anekcigita στα πλαισια της νεας περιοδου λειτουργιας του, σου δινει την ευκαιρια, να συνταξεις την δικη σου τρομαχτικη ιστορια και να μας την στειλεις. Η καλυτερη ιστορια θα αναρτηθει στην στηλη editorials.

Ψηνεσε; Μην αργεις, στειλε μας τωρα κι εσυ την δικια σου ιστορια με την μορφη σχολιου σε αυτην τη δημοσιευση η μεσο mail στο  anekcigita.mistiria@yahoo.gr και που ξερεις; Μπορει να ειναι η δικια σου δημοσιευση που θα φιγουραρει στην στηλη μας.

Ο διαγωνισμος ξεκιναει απο τις 18/11 (Δεκαοχτω Νοεμβριου) και θα διαρκεσει μεχρι και τις 18/12 (Δεκαοχτω Δεκεμβριου)


Απαραιτητη προυποθεση ειναι στο τελος της ιστοριας σου να εχεις συμπληρωσει το ονομα σου, η ενα ψευδωνυμο.


Μην αργεις, σε περιμενουμε. 
Καλη επιτυχια σε ολους.

Η Ομαδα του Anekcigita.

13/11/12

Anekcigita, reloaded.

Πολλοι απεστειλαν μυνηματα, στα οποια ρωτουσαν τον λογο που το blog, ειχε παραμεινει στασιμο για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα. Αλλα μυνηματα ηρθαν με την μορφη παραπονων ζητωντας την αμεση επαναφορα του Anekcigita στους κανονικους ρυθμους λειτουργιας του.
Θα θελαμε να ζητησουμε την κατανοηση σας πανω σε αυτο το θεμα. Οπως ειναι γνωστο, η προσπαθεια που κανουμε, γινετε καθαρα σε ερασιτεχνικο επιπεδο. Πραγμα που σημαινει οτι διαφορες αλλες υποχρεωσεις που ΄τρεχουν΄μπορουν ευκολα να αποκτησουν προτεραιοτητα εναντι του site μας.
Δεν μας ειναι ουτε κι εμας ευχαριστο να μενει το blog πισω. Πολλοι μας εχουν παρακινησει να χρησιμοποιησουμε τον ερασιτεχνισμο σαν οπλο και οχι σαν δικαιολογια. Κι εχουν δικιο, εν μερη. Η αληθεια ειναι πως οταν θελεις κατι πολυ, τοτε θα βρεις και τον αναλογο χρονο να αφιερωσεις.
Εκ των πραγματων λοιπον, θεωρουμε πως ειναι εμφανες οτι αγαπαμε αυτο που κανουμε (ενασχοληση με το Anekcigita) γι'αυτο και καταφεραμε να βρουμε τους χρονους που χρειαζομαστε για να επενδυσουμε στο συγκεκριμενο ιστολογιο. Περαν αυτου, πιστευουμε οτι το χρωσταμε και κατα μια εννοια και στο 'κοινο' αλλα και στους αναγνωστες του blog, οι οποιοι, παρολο που το Anekcigita, υπολειτουργουσε για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα, δεν επαψαν να το επισκεπτονται και να αφηνουν τα σχολια τους. Σας ευχαριστουμε για ολη αυτην τη στηριξη, ολο αυτο το διαστημα.

Σας καλωσοριζουμε πια πλεον και επισημως στο νεο, ανανεωμενο Anekcigita.

Καλη περιηγηση και καλες αναζητησεις.

Με εκτιμηση,
η ομαδα του Anekcigita.

Δυναμικη επιστροφη με νεα συνεργασια.


Μετα απο πολυ καιρο, το Anekcigita επιστρεφει δυναμικα στον παλιο, καλο εαυτο του. Υστερα απο την αλλαγη του βασικου φοντου του site, μια νεα συνεργασια ερχετε να ενδυναμωσει το blog μας. Το Αnekcigita λοιπον σε ανοιχτη επικοιωνια με το gokuthelegend προκειτε να συνεχισει κανονοικα την λειτουργεια του προσφεροντας σας ενδιαφερον περιεχομενο γυρω απο την αγαπημενη μας θεματολογια.

Καλως ηρθατε και παλι και καλες...αναζητησεις.