UFO


''Ο Κέννεντυ δολοφονήθηκε επειδή γνώριζε για τα UFO.''
Δημοσίευμα της Ντέιλι Μέιλ, έρχεται να δώσει νέα στοιχεία στην υπόθεση της δολοφονίας του Τζον Κέννεντυ. Σε δημοσίευμά της, με τίτλο:
"Ο JFK δολοφονήθηκε επειδή είχε δείξει ενδιαφέρον για τους εξωγήινους";
Στο άρθρο της εφημερίδας αναφέρεται η ύπαρξη μυστικών αρχείων, που δείχνουν ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, είχε ζητήσει να δει φακέλους με θέμα τα UFO, δέκα ηµέρες πριν τη δολοφονία του.
Μάλιστα, είχε συντάξει, ο ίδιος, επιστολή, µε παραλήπτη τον επικεφαλής της CIA, στις 12 Νοεμβρίου 1963.
Ο Κέννεντυ ζητούσε να μάθει περισσότερα για τα άκρως εμπιστευτικά έγγραφα των µυστικών υπηρεσιών, για πιθανή ύπαρξη εξωγήινης ζωής.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που συνδέουν το ενδιαφέρον του JFK, με τη δολοφονία του.
Ο Ουϊλλιαμ Λέστερ ήταν αυτός που είχε ζητήσει την απελευθέρωση της επιστολής, προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει, σε βιβλίο που ήθελε να γράψει.
Χαρακτηριστικά, αναφέρει: "Ο πρόεδρος δολοφονήθηκε, για να µην μάθει την αλήθεια σχετικά με τους την ύπαρξη εξωγήινων.
Σε μια δεύτερη επιστολή, που αποκαλύπτει ο Λέστερ, που είχε αποδέκτη τη NASA, ο Κέννεντυ εκφράζει φέρεται να ζητά από την αµερικανική διαστηµική υπηρεσία να δει τί πιθανότητες υπάρχουν για συνεργασία µε τη Σοβιετική Ενωση, σε κοινές δραστηριότητες στο ∆ιάστηµα.
Ο Ουίλλιαµ Λέστερ, θεωρεί ότι το ενδιαφέρον του Κέννεντυ για τα UFO, έχουν να κάνουν με τις ανησυχίες του για πιθανές επαφές της Σοβιετικής Ένωσης µε εξωγήινους, δηλαδή είχε υποψίες ότι οι Σοβιετικοί είχαν "συμμαχήσει" µε τα UFO! 


UFO στην Ρωσία:
Οι εξωγήϊνοι φαίνεται να αισθάνονται σαν... στο σπίτι τους, τη Νότια Ρωσία. Πρόσφατα, εμφανίστηκαν ανεξήγητα φώτα στον ουρανό, τα οποία καταγράφηκαν σε κάμερα, προκαλώντας πολλές απορίες, με τις συχνές εμφανίσεις τους, στους ντόπιους.
"Η μορφή των εν λόγω προβολέων μας έκαναν να πιστεύουμε ότι ήταν ένας ιπτάμενος δίσκος", λέει ο Sergei Kolpikov, ο οποίος είδε τα φώτα στο χωριό, από το σπίτι του στο Κρασνοντάρ, περιοχή η οποία ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2014.
Οι Kolpikovs ήταν οι μόνοι άνθρωποι, που είδαν τα φώτα και "εν μία νυκτί" έγιναν... διασημότητες.
Η ιστορία τους προβλήθηκε στην τοπική τηλεόραση, TVK.
Οι "UFOλόγοι" λένε ότι η περιοχή, στο Νότο της Ρωσίας είναι παρόμοια με εκείνη γύρω από το Roswell στο Νέο Μεξικό.
Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί, όπως ο Vadim Chernobrov από το "Cosmosearch", μια διεθνή ερευνητική ομάδα που μελετούν UFOs, είναι εντελώς πεπεισμένοι για το γεγονός. Πολλές επισκέψεις UFO μπορούν να εξηγηθούν, αλλά όχι όλες. 
«Εκτός από τα κινεζικά φώτα ή τα αερόστατα, ή τα φαινόμενα της ατμόσφαιρα, η περιοχή του Κρασνοντάρ έχει πολύ υψηλή συχνότητα πραγματικής εξωγήινης δραστηριότητας, σχεδόν την πιο υψηλή σε ολόκληρη τη χώρα. Και σε μέρη όπως Σότσι, η οποία είναι μια μεγάλη πόλη, που απλώνεται κατά μήκος της ακτής, υπάρχει φυσικά μια καλύτερη ευκαιρία να εντοπίσουμε κάτι το ασυνήθιστο", αναφέρει ο Chernobrov.
Γιατί λοιπόν όλη αυτή η "διαστρική" κυκλοφορία στο ρωσικό Νότο;
Όποια και αν είναι, η αλήθεια κρύβεται κάπου εκεί έξω.
UFO πάνω από γήπεδο στην Κίνα;

Πώς μπορεί να αποκτήσει ξαφνικά ενδιαφέρον -για την παγκόσμια κοινότητα- ένας αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ ομάδων της Κίνας;Ίσως, εάν κάνει την εμφάνισή του ένα... UFO, πάνω από το γήπεδο.Ενώ βρισκόταν, σε εξέλιξη, ποδοσφαιρικός αγώνας, την προσοχή του σκηνοθέτη "τράβηξε" ένα Ιπτάμενο Αντικείμενο, και αμέσως έστρεψε την εικόνα προς τον... ουρανό.Το τί ακριβώς κινείτο στον ουρανό, δεν μπορεί να εξακριβωθεί, καθώς μετά από λίγα δευτερόλεπτα εξαφανίστηκε.Η Κίνα, πάντως, γίνεται -συχνά- στόχος παράξενων επισκέψεων, με τις κάμερες να απαθανατίζουν τις σχετικές εικόνες.


Αποψη σχετικα με απαγωγες ανθρωπων απο εξωγηινους.
Υπάρχει μια διαδεδομένη πεποίθηση ότι τα εξωγήινα όντα έχουν ταξιδέψει στη Γη από κάποιο άλλο πλανήτη και κάνουν πειράματα  αναπαραγωγής σε λίγα και εκλεκτά άτομα. Παρά την απίστευτη φύση αυτής της πεποίθησης και την έλλειψη αξιόπιστων ενθαρρυντικών στοιχείων, μια φανατική προσήλωση/λατρεία αναπτύχθηκε γύρω από αυτήν. Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που έγινε στο τέλος του εικοστού αιώνα, το ένα τρίτο των Αμερικανών θεωρεί ότι οι εξωγήινοι μας έχουν επισκεφτεί, με μια αύξηση 5% επί της προηγούμενης δεκαετίας.
Παρά το γεγονός ότι είναι απίθανο ένα διαπλανητικό ταξίδι, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο. Ίσως υπάρχουν όντα που μπορούν να ταξιδέψουν με πολύ μεγάλες ταχύτητες και να έχουν την τεχνολογία, την τεχνογνωσία  και τις πρώτες ύλες για να φτιάξουν σκάφη που μπορούν να ταξιδέψουν σχεδόν με την ταχύτητα του φωτός ή και ταχύτερα. Αυτά τα όντα έχουν έρθει εδώ να απαγάγουν ανθρώπους, να τους βιάσουν και να πειραματιστούν επάνω τους;  Έχουν υπάρξει πολλές αναφορές απαγωγής και σεξουαλικού βιασμού από πλάσματα που είναι μικρά και φαλακρά ? είναι άσπρα, γκρίζα ή πράσινα έχουν μεγάλα κρανία, μικρά πηγούνια, μεγάλα λοξά μάτια, και μυτερά ή καθόλου αυτιά. Πώς μπορεί κάποιος να εξηγήσει τον αριθμό τέτοιων ισχυρισμών και την ομοιότητά τους;  Η λογικότερη εξήγηση για την ομοιότητα των ισχυρισμών αυτών είναι ότι είναι βασισμένοι στις ίδιες ταινίες, τις ίδιες ιστορίες, τα ίδια τηλεοπτικά προγράμματα και τα ίδια κόμικς.
Ένας συμβάλλων στην γενική άποψη  των απαγωγών από εξωγήινους είναι ο Robert B., ένας πλούσιος επιχειρηματίας από το Las Vegas που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τα χρήματά του για να υποστηρίξει την έρευνα του υπερφυσικού και που χρηματοδότησε μερικώς μια έρευνα του κέντρου Roper στις απαγωγές από εξωγήινους. Η έρευνα δεν ρώτησε άμεσα τους 5.947 ερωτηθέντες της εάν είχαν απαχθεί από τους εξωγήινους. Αντ' αυτού τους ρώτησε εάν είχαν υποβληθεί σε οποιεσδήποτε από τις ακόλουθες εμπειρίες:
Ξύπνημα με παράλυση και με την αίσθηση ενός παράξενου προσώπου ή μιας παρουσίας στο δωμάτιο.
Βίωση μια χρονικής περιόδου μιας ώρας ή περισσότερο, στην οποία φαινομενικά χαθήκατε, αλλά δεν θα μπορούσατε να θυμηθείτε το γιατί, ή το πού ήσαστε.
Θέαση ασυνήθιστων φώτων ή σφαιρών φωτός σε ένα δωμάτιο δίχως γνώση του τι τα προκαλούσε, ή του από που προήλθαν.
Εύρεση αινιγματικών ουλών στο σώμα σας που ούτε εσείς ούτε οποιοσδήποτε άλλος θυμάται πώς ή που τις αποκτήσατε.
Αισθανθήκατε ότι πετούσατε πραγματικά στον αέρα αν και δεν ξέρετε το γιατί ή το πώς.
Το να απαντήσουν ναι σε 4 από τα 5 "συμπτώματα" λήφθηκε ως ένδειξη απαγωγής από εξωγήινους. Μια αναφορά εξήντα δύο σελίδων, με μια εισαγωγή από τον John M., ταχυδρομήθηκε σε περίπου 100.000 ψυχιάτρους, ψυχολόγους και λοιπό ψυχιατρικό προσωπικό. Το γενικό συμπέρασμα ήταν ότι περίπου 4 εκατομμύρια Αμερικανοί ή περίπου 100.000.000 γήινοι έχουν τελικά απαχθεί από τους εξωγήινουςTα 3 U.F.O που πλησιαζουν την γη.Σύμφωνα με δημοσίευμα της Πράβτα, τρία αστρικά battleships αναμένεται να φθάσουν στη γη, το Δεκέμβριο του 2012, χωρίς να είναι γνωστές -φυσικά- οι προθέσεις τους. 
Η ημερομηνία συμπίπτει, με τις 21/12/2012, που, όπως αναφέρουν κάποιοι μπορεί να έρθει το "τέλος του κόσμου" 
Με βάση το δημοσίευμα, η NASA, έχει εντοπίσει τα διαστημόπλοια των εξωγήϊνων, το ένα εκ των οποίων λέγεται ότι έχει μήκος 242 χιλιόμετρα (!), ενώ τα άλλα δύο είναι μικρότερα. 
Προς το παρόν, βρίσκονται σε τροχιά κοντά στον Πλούτωνα, ενώ υπάρχει ένας παρασκηνιακός "πόλεμος", για τους λόγους, που δεν έχει γίνει γνωστό στον κόσμο.
Όπως τονίζει η Πράβντα, η SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) επιβεβαιώνει την ύπαρξη τους, υπογραμμίζοντας ότι τα battleships θα γίνουν ορατά το, μόλις φθάσουν στον πλανήτη Άρη!
Καταδίωξη UFO.
Δύο αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη έλαβαν τη διαταγή  να καταρρίψουν ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο επάνω από την Αγγλία  κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου, σύμφωνα με τα στοιχεία απόρρητων φακέλων που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Ο πιλότος Μίλτον Τ., 77 ετών σήμερα που ζει στο Μαϊάμι, δήλωσε ότι απείχε λίγα δευτερόλεπτα από την εκτόξευση 24 ρουκετών εναντίον ενός αντικειμένου που κινείτο ακανόνιστα και άφηνε στο ραντάρ ίχνος μεταγωγικού αεροσκάφους. Το αντικείμενο έμενε κατά διαστήματα ακίνητο στον ουρανό, πριν αναπτύξει ταχύτητες μεγαλύτερες των 12.000 χλμ/ώρα.


Μυστηριωδεις εξαφανισεις ερευνητων U.F.O
Πολλοί ερευνητές  φαινομένων UFO όπως ο Δρ. Λαίην, ο Δρ. Τζέσσαπ, ο Φ. Εντουαρντς πέθαναν κάτω από μυστηριώδεις  συνθήκες, και πολλοί πιστεύουν ότι "τους έβγαλαν από το παιχνίδι" επειδή με τις ανακαλύψεις τους άρχισαν να αναγνωρίζουν υπερφυσικές και δαιμονικές ενέργειες πίσω απ' την "βιτρίνα" της υπερτεχνολογίας των εξωγήινων. Επίσης θάνατοι άλλων ερευνητών όπως του μετεωρολόγου καθηγητή Τζ. Μακ Ντόναλντ και του καθηγητή Ρ. Χάρντυ αποδόθηκαν σε αυτοκτονίες. Και οι δύο βρίσκονταν στο ζενίθ της καριέρας τους και ο Ρ. Χάρντυ αυτοκτόνησε δύο μέρες πριν την ανακοίνωση μιας σημαντικής ανακάλυψής του σχετικά με την προέλευση των εξωγήινων φαινομένων. Πολλοί ερευνητές, όπως ο Τζ.Κήηλ, άρχισαν να μαστίζονται από παράξενα ατυχήματα και αρρώστειες, καθώς οι μελέτες τους οδηγούσαν σε μια υπερφυσική θεώρηση του φαινομένου.  Η πιο κλασσική περίπτωση είναι του Α.Κ.Μπέντερ, που συνέβη το 1953. Ο Μπέντερ είχε οργανώσει ένα γραφείο έρευνας των UFO και είχε συγκεντρώσει πολύ σχετικό υλικό. Eίχε γράψει ένα γράμμα σε ένα φίλο του, στο οποίο ανέφερε την αληθινή εξήγηση του φαινομένου. Λίγες μέρες μετά τρείς μαυροντυμένοι άγνωστοι ήρθαν στο σπίτι του κρατώντας το γράμμα. Τέτοιοι μαυροντυμένοι άγνωστοι εμφανίζονται πολλές φορές σε αυτόπτες μάρτυρες ή σε ερευνητές UFO για να τους δώσουν οδηγίες ή απειλές, δηλ. ενεργούν σαν "μυστική αστυνομία". Συνήθως έχουν δαιμονική εμφάνιση, μαύρο δέρμα, σκιστά μάτια που ακτινοβολούν οργή και μίσος. Οι τρείς  άγνωστοι  είπαν  στον Μπέντερ ότι  μπορεί να είχε ανακαλύψει το μυστήριο των UFO, αλλά δεν είχε καταλάβει ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες, για τις οποίες υποβλήθηκε σε μια διαδικασία "φώτισης", μετά απ' την οποία αρρώστησε για αρκετές μέρες.  Στην αναφορά του ο Μπέντερ μίλησε διστακτικά και προσπάθησε να συσκοτίσει και να κρύψει πολλά γεγονότα και τελικά αποσύρθηκε απ' την έρευνα των UFO. Απ' τα λίγα που είπε σε φίλους του φαίνεται ότι είχε μια πολύ έντονη και οδυνηρή εμπειρία, μια εμπειρία ανάλογη αυτής που συμβαίνει σε αποκρυφιστικούς κύκλους, η  λεγόμενη "μύηση" ή "φώτιση". Είναι μια βασική διαδικασία μαγείας(!) που χρησιμοποιείται απ' τις ιεραρχίες όλων των μυστικών εταιριών. Στη διάρκεια της "φώτισης" μεταδίδονται τα τελικά, εσωτερικά μυστήρια της οργάνωσης, τα οποία συχνά είναι διαμετρικά αντίθετα με την προς τα έξω διδασκαλία. Πολλές φορές είναι απαίσια από φυσική και ηθική άποψη, και αυτό είναι λογικό αφού προέρχονται από δαιμόνια. 
Εμφανιση U.F.O. Μια διαφορετικη οπτικη γωνια


Μερικές θεάσεις UFO θα μπορούσαν να εξηγηθούν από κεραυνούς και άλλα ατμοσφαιρικά φαινόμενα, όπως ισχυρίζεται ο Αυστραλός αστροφυσικός, Stephen Hughes.
Ο επιστήμονας έχει κάνει μια λεπτομερή μελέτη των έκτακτων περιστάσεων, το 2006, όταν μεγάλοι μετεωρίτες παρατηρήθηκαν πάνω από το Brisbane.
Η εμφάνισή τους έγινε ταυτόχρονα, σαν ένα λαμπρό πράσινο αντικείμενο, το οποίο 
"περιφερόταν" πάνω από κοντινά βουνά.
Ο Δρ. Hughes παρουσίασε μια θεωρία που συνδέει το αντικείμενο, ως τεκμήριο φωτισμού του.
Η ιδέα του είναι ότι μία από τις πύρινες σφαίρες μπορεί να είχε προκαλέσει στιγμιαία ηλεκτρική σύνδεση μεταξύ της ανώτερης ατμόσφαιρας και του εδάφους, την παροχή ενέργειας, που οδηγούσε τη φωτεινή "μπάλα" στο να εμφανίζεται πάνω στους λόφους.

Μια αληθινή φωτογραφία.


Μία φωτογραφία αναλύθηκε και απεδείχθει ότι είναι καθ’ όλα γνήσια. Το περιστατικό συνέβη στις Αζόρες και τραβήχτηκε με μία LAICA μηχανή κάπου στις πέντε το απόγευμα. 


Βρετανοί επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι εξωγήινοι (αν υπάρχουν) μπορεί να μην είναι και τόσο φιλικοί!


Οι επιστήμονες που αναζητούν εξωγήινη ζωή στο αχανές σύμπαν καλά θα έκαναν, για καλό και για κακό, να εμπλέξουν τις κυβερνήσεις και τον ΟΗΕ στις έρευνές τους, μήπως χωρίς να το θέλουμε, πέσουμε πάνω σε τίποτε εχθρικούς εξωγήινους, προειδοποίησε ένα βρετανός αστρονόμος.
Καθώς όλο και εντείνεται η αναζήτηση εξωγήινης ζωής, χάρη στα συνεχώς βελτιωμένα τηλεσκόπια, και οι επιστήμονες εκφράζουν ολοένα και συχνότερα την αισιοδοξία τους ότι σε λίγα χρόνια θα βρεθούν τα πρώτα ίχνη ζωντανών (αν όχι νοημόνων) οργανισμών στο διάστημα, ο αστρονόμος Μάρεκ Κούκουλα του Βασιλικού Αστεροσκοπείου του Γκρίνουιτς εμφανίστηκε επιφυλακτικός.
Όπως είπε, "το ένα κομμάτι μου συμφωνεί με τους ενθουσιώδεις (αναζητητές εξωγήινης ζωής) και θα ήθελα να προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή με έναν σοφότερο και πιο ειρηνικό πολιτισμό. Μας αρέσει να υποθέτουμε ότι αν υπάρχει εξωγήινη ζωή εκεί έξω, θα είναι σοφή και αγαθή, όμως φυσικά δεν έχουμε στοιχεία ότι αυτό όντως συμβαίνει. Δεδομένων των συνεπειών από μια επαφή που δεν θα είναι αυτό που αρχικά ελπίσαμε, καλό θα ήταν οι κυβερνήσεις και ο ΟΗΕ να εμπλακούν στις σχετικές διαβουλεύσεις", δήλωσε, σύμφωνα με τους "Τάιμς του Λονδίνου" και την "Τέλεγκραφ".
Αν και δεν θα το περίμενε κανείς από ένα αξιοσέβαστο και μάλλον συντηρητικό επιστημονικό ίδρυμα (το αρχαιότερο του κόσμου), που φέτος γιορτάζει τα 350 χρόνια του, η Βασιλική Εταιρία του Λονδίνου (ουσιαστικά η ακαδημία επιστημών της Βρετανίας) διοργανώνει, αυτή την εβδομάδα, διήμερο συνέδριο με θέμα "Η ανίχνευση εξωγήινης ζωής και οι συνέπειες για την επιστήμη και την κοινωνία", όπου θα συμμετάσχουν καθηγητές πανεπιστημίων και εκπρόσωποι από τη NASA, την ESA, τον ΟΗΕ κ.α. Ο κορυφαίος βρετανός αστρονόμος, ο επιφανής λόρδος Ρις, πρόεδρος της Βασιλικής Εταιρίας, θα προεδρεύσει.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, μεταξύ άλλων, θα μιλήσει ο γνωστός εξελικτικός βιολόγος του πανεπιστημίου Κέμπριτζ Σίμον Κόνγουεη Μόρις με τον εύγλωττο τίτλο "Προβλέποντας με τι θα μοιάζει η εξωγήινη ζωή -και προετοιμαζόμενοι για το χειρότερο"… Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο επιστήμονα, με δεδομένο ότι οι νόμοι της δαρβινικής εξέλιξης πρέπει να είναι καθολικοί στο σύμπαν, είναι "αναπόφευκτο" ότι υπάρχει νοήμων ζωή κάπου αλλού στο σύμπαν, άρα πιθανότατα υπάρχουν και εξωγήινες τεχνολογίες. Πολλοί ερευνητές απορούν γιατί δεν έχουν ακόμα ληφθεί εξωγήινα μηνύματα, παρά τις συνεχείς προσπάθειες, εδώ και δεκαετίες, για τη μετάδοση από τη Γη ραδιοσημάτων και άλλων μηνυμάτων. "Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα να απαντήσω στο τηλέφωνο", σχολίασε ο καθηγητής Μόρις, δείχνοντας την αβεβαιότητα ενός αριθμού επιστημόνων για το κατά πόσο οι τυχόν εξωγήινοι θα έχουν όντως καλές προθέσεις.
Εξάλλου, ο επίσης γνωστός φυσικός και πολυδιαβασμένος συγγραφέας Πολ Ντέηβις (πολλά βιβλία του έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά), από το πανεπιστήμιο της Αριζόνα, που θα μιλήσει στο ίδιο συνέδριο, αναμένεται να ζητήσει από τους επιστήμονες να στρέψουν την έρευνα για εξωγήινη ζωή σε ό,τι βρίσκεται "μπροστά από τη μύτη μας" (ακούγεται λίγο σαν θρίλερ επιστημονικής φαντασίας!). Όπως δήλωσε, δείχνοντας ότι η ζωή έχει εμφανιστεί πάνω από μια φορές πάνω στη Γη, θα ήταν η καλύτερη απόδειξη ότι μπορεί να έχει επίσης εμφανιστεί σε κάποιον άλλο πλανήτη. Όπως πιστεύει, "παράξενα" μικρόβια, που ανήκουν σε ένα τελείως ξεχωριστό "δέντρο της ζωής", που έχει αποκληθεί "σκιώδης βιόσφαιρα", μπορεί να βρεθούν σε απομονωμένα οικοσυστήματα όπου η συνήθης ζωή αδυνατεί να επιζήσει (έρημοι, ηφαίστεια, βυθός ωκεανών, Ανταρκτική κ.α.).
Από την άλλη, σύμφωνα με τον Άλμπερτ Χάρισον του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας (Ντέηβις), οι κοινωνικές συνέπειες από μια πιθανή συνάντηση με εξωγήινους μπορεί να ήσαν καταστροφικές, καθώς το γεγονός πιθανότατα θα προκαλούσε πανικό και χάος.
Το βρετανικό συνέδριο συμπίπτει με τα 50 χρόνια από την έναρξη του προγράμματος SETI για αναζήτηση εξωγήινης ζωής, με πρωτοβουλία του αείμνηστου επιστήμονα Καρλ Σέιγκαν (το πρόγραμμα όμως μέχρι σήμερα δεν έχει φέρει τα αρχικώς αναμενόμενα αποτελέσματα). Στο πλαίσιο αυτό, παράλληλα, πραγματοποιείται μια συνδιάσκεψη αστροβιολογίας στο Τέξας, όπου θα συζητηθούν οι νέοι μέθοδοι για τον εντοπισμό εξωγήινων, γεγονός ενδεικτικό για το αυξανόμενο επιστημονικό ενδιαφέρον που επισύρει το ζήτημα.
Φυσικό φαινόμενο ή εμφάνιση UFO;

Ο Στρατός, της Νέας Ζηλανδίας, δημοσίευσε εκατοντάδες έγγραφα, με λεπτομερείς ισχυρισμούς, που αφορούν Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ).

Τα αρχεία, που χρονολογoύνται από το 1954-2009, περιλαμβάνουν σχέδια των ιπτάμενων δίσκων και δείγματα γραφής εξωγήϊνων.

Τα αρχεία περιλαμβάνουν λεπτομέρειες από τα πιο γνωστά UFO, στη Νέα Ζηλανδία, όταν εμφανίστηκαν παράξενα φώτα στην πόλη Kaikoura, το 1978.

Επίσημη έκθεση αναφέρει, ότι θα μπορούσε να εξηγηθεί, ως ένα φυσικό φαινόμενο.

Παρά το γεγονός ότι, το περιστατικό,  προκάλεσε διεθνές ενδιαφέρον, η στρατιωτική έκθεση τονίζει ότι θα μπορούσε να είναι φώτα από πλοία, που αντανακλώνταν στα σύννεφα ή μια ασυνήθιστη θέα του πλανήτη Αφροδίτη.

Μετά την απελευθέρωση των αρχείων, της Νέας Ζηλανδίας, ο εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας, Kavae Tamariki, δήλωσε ο στρατός δεν διαθέτει τους πόρους να διερευνήσει αν πρόκειται για UFO.

«Έχουμε μόνο ένα σημείο συλλογής για τις πληροφορίες. Δεν διερευνήσαμε και δεν μιλήσαμε ποτέ για τεκμηριωμένες αποδείξεις για UFO», δήλωσε στην εφημερίδα Dominion Post.

Τα αρχεία - είναι 2.000 σελίδων- και περιλαμβάνουν λογαριασμούς απλών ανθρώπων, στρατιωτικού προσωπικού και κυβερνητών εμπορικών αεροσκαφών, που περιγράφουν "στενές επαφές", που ως, επί το πλείστον, συνεπάγονται με θέαση φώτων στον ουρανό.

Όλα τα πρωτότυπα έγγραφα, πάνω στα οποία βασίστηκαν οι εκθέσεις, παραμένουν σφραγισμένα στο εθνικό αρχείο.
Αναφορές αξιωματικών για UFO στις πυρηνικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑΕπτά πρώην Αμερικανοί υπάλληλοι της Πολεμικής Αεροπορίας, συγκεντρώθηκαν, χθες, στην Ουάσινγκτον, για να συζητήσουν το θέμα των UFO, που πιστεύεται ότι παρακολουθούν -εδώ και δεκαετίες- τις πυρηνικές εγκαταστάσεις όπλων.
Όπως τονίζει ερευνητής των UFO, τα εξωγήινα όντα ενδιαφέρονται για τα πυρηνικά όπλα στον κόσμο και μπορεί να θέλουν να στείλουν στους ανθρώπους ένα μήνυμα.


Σε συνέντευξη Τύπου στο National Press Club, οι επτά πρώην αξιωματικοί, έχουν προσωπικά συντάξει εκθέσεις, για ΑΤΙΑ, που πλανώνται πάνω από τις πυρηνικές εγκαταστάσεις όπλων στη δεκαετία του 1960, '70 και '80.
Τρία από τα πρώην στελέχη Air Force είδαν με τα μάτια τους τα UFO ναβρίσκονται πάνω από την αεροπορική βάση του Malmstrom, στη Μοντάνα το 1967, απενεργοποιώντας, προσωρινά, ορισμένους από τους πυρηνικούς πυραύλους.


Μεγάλο μέρος των αποκαλύψεών τους, έχουν εμφανιστεί σε βιβλία, περιοδικά και ιστοσελίδες και, όπως τονίζουν, "ήρθε ο καιρός να αναγνωρίσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ, το συγκεκριμένο γεγονός".


"Πιστεύω ότι αυτός ο πλανήτης δέχεται επισκέψεις από όντα ενός άλλου κόσμου, οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο έχουν συμφέρον στους πυρηνικούς εξοπλισμούς, που άρχισαν στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου", ανέφερε ένας από τους αξιωματικούς.
"Στέλνουμε ένα μήνυμα τόσο Ουάσιγκτον, όσο και τη Μόσχα ότι παίζουμε με τη φωτιά- η κατοχή και η απειλή χρήσης πυρηνικών όπλων δυνητικά απειλεί την ανθρώπινη φυλή και την ακεραιότητα του πλανητικού περιβάλλοντος", πρόσθεσε και κατέληξε, λέγοντας: "Όλα αυτά δεν είναι στη φαντασία μας. Είναι πραγμαιτκότητα".