29/9/10

ΙΧΩΡ

ΙΧΩΡ

Στον ΙΧΩΡ γίνεται αναφορά απο αρκετούς Αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, σοφούς, και επιστήμονες, με σημαντικότερους τον  Όμηρο, τον Πλάτωνα και τον Ιουλιανό.
   Η ουσία ΙΧΩΡ (ή ιγώρ) λέγεται ότι είναι η ουσία που κυκλοφορούσε στο αίμα των Ελλήνων θεών και ξεχώριζαν από τους κοινούς θνητούς.

Γράφει ο Όμηρος:
<<ρέε δ΄ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν>>.
(ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405).

Κατά τον Πλάτωνα <<ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός της μαύρης και της οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητας με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα>> (Πλάτων, Τίμαιος, 39, 3)

Κατά την άποψη των φιλοσόφων και αρκετών Ελλήνων σοφών και ανθρώπων του πνεύματος, πιστεύεται ότι ο ΙΧΩΡ αθάνατη, άφθαρτη ουσία και δενυπόκειται στους νόμους σύνθεσης και αποσύνθεσης.

Είναι η ουσία που έρεε στο αίμα των Ολύμπιων θεών και ρέει στο αίμα των πυροφόρων Ελλήνων,
είναι η ουσία που ενεργοποιείται απο την ακτινοβολία του Σοίριου και αφυπνίζει όσους έχουν Ελληνικά γονίδια.
Η Ελληνική Μυθολογία με αναφορλα της στον γίγαντα Τάλω γράφει οτι στο αίμα του κυκλοφορούσε ο ΙΧΩΡ, ο θείος ΙΧΩΡ του παρείχε την ιδιότητα να πυρακτώνεται και να έχει τεράστιες δυνάμεις.

Πρίν μερικά χρόνια οι Γερμανοί βρήκαν τα συντρίμια ενός ιπτάμενου δίσκου και σε ενα απο τα κομμάτια του ήταν γραμμένη με αρχαιοελληνική γραφή η λέξη ... "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

Μα και σε άλλες αναφορές λέγεται, οτι πολλά απο τα ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) φέρουν το γράμμα Ε"
Αν όλα αυτά είναι αλήθεια ενισχύεται η άποψη ότι οι Έλληνες είναι παιδιά των Ανδρομείδειων που κατοίκουσαν στον Σείριο και κατόπιν την Γή.
Επέλεξαν σαν χώρο διαμονής την σημερινή ΕΛΛΑΔΑ που την ονόμασαν τότε ΣΕΛΑΣ, ΗΕΛΛΑΣ ή ΕΛΛΑΣ.
Αυτό χρονολογείται 30.000 περίπου και πλέον χρόνια.
Υπό αυτήν την πραγματικότητα οι Έλληνες δεν είναι απόγονοι των ανύπαρκτων Ινδοευρωπαίων, όπως υποστηρίζουν οι σιωνιστές, η αλήθεια αποκρύπτεται εσκεμμένα.

Τελευταία Γάλλοι βιολόγοι αποφάνθηκαν ότι στο DNA των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που τους καθιστούν διαφορετικούς.

Ο ΙΧΩΡ μεταδίδεται από τον άνδρα!

Κάτω από αυτές τις συνθήκες εύκολα νομίζω πως μπορούμε να κατανοήσουμε σε τι οφείλεται το μένος κατά των Ελλήνων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.