4/10/10

Προσοχη!

Η ιστορία που πρόκειται να διαβάσετε είναι πολύ πιθανόν να ξεπερνά σε ακρότητα και την πιο ανορθόδοξη ιστορία επι στημονικής φαντασίας που έχετε ακούσει ποτέ - το πρόβλη μα όμως είναι ότι τα άτομα που είχαν εμπλακεί σ' αυτήν, υποστηρίζουν ότι είναι αληθινή.

Η περίληψη αυτού του "έπους" που με συντομία αναφέρεται παρακάτω από τον 'Ελμερ Γκρίφιν, είναι παρμένη από βιντεοσκοπημένες ομιλίες που έγιναν πέρυσι στις Η ΠΑ από τον Άλφρεντ Μπίελεκ (Alfred Bielek), έναν υποτιθέμενο "επιζώντα" του περίφημου Πειράματος της Φιλαδέλφειας.

Μπορεί να έχετε διαβάσει το best-seller των Τσαρλς Μπέρλιτζ (Charles Berlitz) και Ουίλιαμ Μουρ (William Moore) "Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας", ή να είδατε την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία. Η αλήθεια σε αυτή την υπόθεση είναι - εάν βέβαια πιστέψουμε τους τρεις υποτιθέμενους επιζώντες των άκρως απορρήτων αμερικανικών πειραμάτων - ότι το Πείραμα της Φιλαδέλφειας πράγματι έγινε ακριβώς όπως φημολογείται. Το πλοίο και το πλήρωμα πράγματι έγιναν "αόρατα", και το μεγαλύτερο μέρος του πληρώματος είτε τρελάθηκε είτε πέθανε εξ' αιτίας της έκθεσης του στα έντονα ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία που δημιουργήθηκαν.

Αλλά το πείραμα προχώρησε ακόμη περισσότερο από ότι νόμιζε το κοινό, και κατά την διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών γέννησε αρκετά "τέρατα", συμπεριλαμβανομένων αυτών του ελέγχου του νου, των ταξιδιών στο χρόνο, και το Βομβαρδιστικό Στελθ (Stealth - Αόρατο)! Πέρα απ' αυτά, το πείραμα είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις έρευνες της Αμερικανικής Κυβέρνησης για τα UFO και τους εξωγήινους πολιτισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.