26/12/10

Fear Not The Darkness.

Φοβος...τι λεξη κι αυτη ε? Αληθεια εσενα τι σου προκαλει φοβο? Μια τρομαχτικη ιστορια? Eνας διαπεραστικος ηχος? Μηπως η σκια ενος δεντρου? Σκεφτηκες ποτε σου οτι μερικοι 'γατουλιδες' μπορει να εφτιαξαν ολους αυτους τους μυθους και τις δοξασιες για διαφορα πλασματα η γεγονοτα για να μας κανουν να φοβηθουμε και να μην αναζητησουμε την αληθεια? Να μην ψαχτουμε? Ε λοιπον εμεις εδω, στο anekcigita το βλεπουμε...σφαιρικα το θεμα. Αφενος μπορει πραγματικα να συμβαινει κατι το ανεξηγητο, κατι το μυστηριο αν προτιμας (Πολλές οι συμπτώσεις για να μην υπάρχει καμία συσχέτιση…Δε νομίζεις;) αλλα απο την αλλη ολοι εχουμε την αμφηβολια του οτι ισως - ισως να ειναι και ψεματα, μια φαρσα δηλαδη.
Πιστευουμε οτι η αναζητηση της αληθειας (οποια κι αν ειναι αυτη) ειναι κατι σαν ενας μεγαλος αυτοκινητοδρομος τον οποιο καλουμαστε να διασχισουμε μεσα στην νυχτα (χωρις τον καλυτερο εξοπλισμο). Ανα πασα ωρα και στιγμη μπορει να πεταχτει 'κατι' στον δρομο μας το οποιο θα μας μπερδεψει, θα μας τρομαξει, θα προσπαθησει να μας κανει να χασουμε τον στοχο μας.
Τις περισσοτερες φορες φοβομαστε επειδη ειναι σκοτεινα και μετο που αναψουμε τον διακοπτη και το φως φωτησει, ολες μας οι αμφηβολιες, οι ανησυχιες και οι φοβοι διαλυονται αυτοματως.
Μην φοβασε το σκοταδι, αναζητα την αληθεια, κανε αυτο το οποιο οι αλλοι δεν θα τολμησουν γιατι φοβουνται.


Fear Not The Darkness.


H ομαδα του Anekcigita

4 σχόλια:

  1. Γεια σας . Να σας πω την αλήθεια εγω φοβάμαι την μάνα μου , τον Άι βασίλη , τον θείο μου και τα φαντάσματα γιατί εχω δει ενά. Όσο το βίντεο που έχετε βάλει σας πιστεύω γιατί όπως σας είπα έχω δει φάντασμα...

    οτι κείμενο βάλετε το βλέπω γιατί είναι ωραίο το site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε ανωνυμε, σε ευχαρισουμε πολυ για το σχολιο σου αλλα και για την πινελια χιουμορ την οποια προσθεσες. Στο σχολιο σου αναφερεις οτι εχεις δει φαντασμα. Θα θελαμε (εαν φυσικα δεν εχεις αντιρηση) να μοιραστεις μαζι μας αυτη την εμπειρια που βιωσες. Εαν ωστοσο δεν θες να το κανεις δημοσια (αφηνοντας σχολιο δηλ) μπορεις να μας στειλεις mail σε οποια απο τις 2 διευθυνσεις θες.
    Ευχαριστουμε για το θετικο σχολιο που εκανες λεγοντας οτι ειναι ωραιο το site. Eιναι κατι που μας τιμαει και που το χρειαζομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο που λετε οτι δεν πρεπει να φοβομαστε το σκοτάδι είναι απο τα πιο σωστα που εχω ακούσει γιατι κανεις δεν πρεπει να φοβάτε κανένα. Με μεγαλωσαν με τον φοβο των παντων,αλλα εγω δε φοβάμαι, και τα λογια σας μου δινουν δυναμη γιατι εχω νιωσει και ακούσει φαντασματα αλλα οι δικοι μου με θεορησαν τρελ? και μου συμπεριφερθηκαν ανάλογα,αλλά ξερω να ξεχώριζω την αλήθεια.Αυτο το μπλογκ ειναι απο τα λιγα που λεει την αληθεια και πιστευω οτι πισω απο αυτο κρυβονται αντρες και γυναικές που πιστευουν τι γραφουν,εχουν τι δυναμη να τα δημοσιεύουν και ΔΕΝ φοβουνται τις κριτικές.
    Εγω εχω δει και εχω νιωσει καταστασεις που θεωρητικα θα εκαναν τον οποιονδήποτε να κατουρηθει πάνω του,και οχι μονο εγω αλλα και μια φίλη εχει οράματα , αλλα ουτε εκινή φοβάτε γιατι ουτε εμεις φοβόμαστε.
    Αμα θελετε να ακουσετε τι είδα η τι ενίωσα απλα σχολιαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτος απο αυτα που λες, θα θελαμε (ιδιεταιρα μεσα στα πλαισια του διαγνωνισμου μας) να μοιραστεις μαζι μας την δικια σου ιστορια - εμπειρια.

      Διαγραφή

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.