20/1/11

Project Anekcigita. Πως ξεκινησαν ολα.

-...λοιπον τι λες? Φτιαχνουμε ενα ιστολογιο?
- Με τρομαχτικες ιστοριες? Θελω να πω, με τετοιου ειδους θεματολογια?
- Ναι, γιατι οχι? Και θα κανουμε αυτο που μας αρεσει, και που ξερεις? Ισως να υπαρχουν κι αλλοι που ενδιαφεροντε.
- Καλη ιδεα, αλλα πως θα φτιαξουμε το site?
- Με το blogger!

Αυτο ηταν ενα αποσπασμα απο τον διαλογο που καναμε, οταν το project anekcigita ηταν ακομα στις αρχες του.Το ημερολογιο μετρουσε τον 10ο μηνα (Οκτωβριο) του 2009 και τοτε ηταν η πρωτη φορα που αρχησαμε να καταπιανομαστε με την ολη ιδεα. Για ενα χρονο με αποκλειστηκη προβολη μεσω του blogger το ιστολογιο μας ειχε μια μετριου βαθμου επισκεψημοτητα.
Μολις εναν χρονο μετα ηρθε στο φως μια ακομη ιδεα για την αυξηση της δημοτικοτητας του blog μας. Αυτη δεν ηταν αλλη απο την δημ/για του facebook του anekcigita. Οταν φτιαξαμε λοιπον το facebook του ιστολογιου βρησκομασταν στον 12ο μηνα του 2010. Η κατακορυφη αυξηση της επισκεψημοτητας εγινε αμεσως αντιληπτη μιας και ο αριθμος των σχολιων που λαμβαναμε 3πλασιαστηκε. Η συμμετοχη στις ψηφοφοριες που διαξαγαμε αυξηθηκε επισης κι αυτο αποτελεσε ενα πολυ καλο σημαδι για το site μας. Ενδειξη δηλαδη οτι η πλειοψηφεια των επισκεπτων μας, ενδιαφερετε για αυτην τη θεματολογια.
Πριν αλλαξει ο χρονος αναλυεται το ενδεχομενο της δημ/γιας της ραδιοφωνικης εκπομπης του anekcigita. Επειδη λοιπον το εγχειρημα ειναι λιγο πιο δυσκολο, θεωρουμε σηματικο την γνωμη σου πανω σε αυτο το θεμα. Εξαλλου αυτος ειναι και ο λογος που πραγματοποιουμε την συγκεκριμενη ψηφοφορια. Επειδη αυτο ομως αφορα εσενα και μονο εσενα δεν θα γινει καμια προσπαθεια υλοποιησης αυτης της ιδεας μεχρι να ολοκληρωθει η ψηφοφορια. Το αποτελεσμα της θα ειναι εκεινο που θα καθορισει την εκβαση του ολου εγχειρηματος.
Μεχρι τοτε ομως εξακολουθουμε να ανεβαζουμε διαφορες ιστοριες, ιστορικα ντοκουμενα και αναφορες για να δημιουργισεις την δικη σου γνωμη και αποψη, πανω στο αν πραγματικα υπαρχει κατι το μεταφυσικο η παραφυσικο αν προτιμας στον κοσμο που ζουμε.

Η ομαδα του Anekcigita.

Fear Not The Darkness.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.