23/2/11

Ενας Κοσμος, Μια Σκηνη.


Τα πάντα είναι καλοστημένα σε ένα κόσμο που κανείς δεν σκέφτεται γιατί δεν του δίνεται η δυνατότητα λόγο της καθημερινότητας  να σκεφτεί .
Τα γεγονότα όμως τρέχουν εξεγέρσεις, πόλεμοι, χιλιάδες θάνατοι ανθρώπων  αλλά τίποτα δεν γίνεται χωρίς να το ξέρει ο μεγάλος αδελφός  όλα είναι υποκινούμενα . Χιλιάδες παιδιά πεθαίνουν για να υπηρετηθεί το καλοστημένο σχέδιο του. Αθώες ψυχές που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα. Αυτά τα γεγονότα όμως εκτός από την ιδιαιτερότητα τους ότι είναι υποκινούμενα είναι και ελεγχόμενα. Το ερώτημα που γεννιέται όμως είναι ΠΟΙΟΣ; Ποιός είναι πίσω από όλα αυτά; Οι συνομοσιολόγοι σπεύδουν να κατηγορήσουν τις διάφορες μυστικές οργανώσεις, άλλοι θα πουν οι Εβραίοι  άλλοι ο Οbama άλλοι θα κατηγορήσουν ακόμα και το χρήμα. Δεν είναι αυτός όμως ο εχθρός μας. Άλλο είναι το μεγάλο λαμόγιο που κρύβεται καλά πίσω από όλα αυτά. Ο εχθρός είναι πανάρχαιος, ανθρωποκτόνος και κοινός. Ανοίξε λοιπόν τα μάτια σου και μαζί με εμάς ξεσκέπασέ τον.
Fear Not The Darkness
Anekcigita.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.