11/4/11

Τυχαιο....;

Σε μια απο τις πολλες εξερευνησεις - αναζητησεις για διαφορα μερη και κτιρια τα οποια εμπνεουν ενα δεος, μια φοβια, εναν τρομο μερη τα οποια θα αποκαλουσες στοιχειωμενα, ανακαλυψαμε τρια διαφορετικα σπιτια. Το καθε ενα απο αυτα με την δικια του γοητεια. Το καθε ενα απο αυτα με το δικο του πεπλο μυστηριου να το σκεπαζει. Δεν σου κρυβουμε οτι δεν εχουμε καταφερει να μπουμε σε κανενα απο αυτα...τουλαχιστον μεχρι τωρα. Παντα η ιδια αποκοσμη αισθηση μας αποτρεπει απο το να κανουμε το πρωτο βημα.
Η σατανικη ομως συμπτωση (αν θα μπορουσε να χαρακτηριστει ετσι) ειναι οτι τα τρια αυτα σπιτια σχηματιζουν ενα τριγωνο (!). Το συγκεκριμενο σχημα ειναι πολυ γνωστο ειδικα στους κυκλους των συνομωσιολογων. Για παραδειγμα το συμβολο των Μασονων ειναι μια πυραμιδα με ενα ματι στην μεση την οποια αν κοιταξει κανεις απο την προσοψη θα διαπιστωσει οτι ειναι στην ουσια ενα τριγωνο. Ακομη και σε χαρτονομισμα του 1ος δολαριου στην αμερικη υπαρχει ακριβως αυτο το Μασονικο συμβολο με την επιγραφη 'in God we trust' 
Δεν υποστηριζουμε οτι απαραιτητα συμβαινει κατι το...υποπτο, αλλα οι συμπτωσεις παραειναι πολλες. Τυχαιο;

(εαν θελεις να δεις περισσοτερο υλικο σχετικα με την Μασονια επισκεψου τον ακολουθο συνδεσμο  

Η ομαδα του Anekcigita.

Fear Not The Darkness.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.