24/6/11

Η γοητεια.

Τι ηλικια εχεις; Πως σε λενε; Απο που εισαι;. Τι σημασια εχουν αυτες οι ερωτησεις οταν απο μικρη ηλικια εισαι πεπισμενος/νη οτι υπαρχει κατι το υπερφυσικο;
Η ηλικια σιγουρα παιζει πολυ σημαντικο ρολο, μιας και τα ατομα που επιδικνυουν μια αγαπη και μια αρεσκεια στην ενασχοληση με τετοιου ειδους θεματα, ειναι εφηβοι. Ετσι τουλαχιστον δειχνουν ερευνες που εχουν γινει. Το μυαλο υποτειθετε βρησκετε σε μια κατασταση υπερδιεγερσης και αυτος ειναι και ο λογος που τα μυαλα των εφηβων βρησκουν 'τροφη' σε αυτην τη θεματολογια.
Η καταγωγη βεβαια, εχει κι αυτη την δικη της βαρυτητα μιας και σε διαφορες περιοχες ανα τον κοσμο, υπαρχουν ορισμενα μερη στα οποια γεννηθηκαν καποιοι θρυλοι, καποιες ιστοριες και ως φυσικο επακολουθο οι κατοικοι των περιοχων εκεινων μεγαλωσαν με αυτες τις ιστοριες και το πιο πιθανο ειναι οτι θα μεγαλωσουν και τα παιδια τους με αυτες.
Οι παραπανω γραμμες σκοπο ειχαν να παρουσιασουν την γηινη μορφη των πραγματων. Τι να πιστεψεις ομως απο τα παραπανω οταν εχεις βιωσει μια πραγματικη (;) εμπειρια. Οταν εχεις δει (;) καποια αποκοσμη μορφη να σε πλησιαζει στον υπνο σου η στον ξυπνιο σου. Οταν εχεις ακουσει (;) φωνες να φωναζουν το ονομα σου στην νυχτα. Θελεις να μοιραστεις με καποιον αυτην την υπερφυσικη η παραφυσικη εμπειρια που ειχες ομως δεν θα το κανεις γιατι μεσα σου ξερεις οτι ακομα κι αν σου πει αυτος που θα σε ακουει οτι σε πιστευει....δεν το εννοει. (μπορει γιατι δεν θελει η φοβαται να το κανει.)
Κι εδω ειναι η γοητεια του ολου θεματος. Εδω ειναι η αφετερια απο οπου θα ξεκινησεις να αναζητας τι ειναι ψεμα και τι αληθεια, τι ειναι προπαγανδα και τι γεγονος. Ξεκινα λοιπον και ψαξε. Μην φοβασε να το κανεις. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα μαθεις τιποτα εαν δεν προσπαθησεις πρωτα...

Scriptor.
Anekcigita.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.