13/11/12

Anekcigita, reloaded.

Πολλοι απεστειλαν μυνηματα, στα οποια ρωτουσαν τον λογο που το blog, ειχε παραμεινει στασιμο για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα. Αλλα μυνηματα ηρθαν με την μορφη παραπονων ζητωντας την αμεση επαναφορα του Anekcigita στους κανονικους ρυθμους λειτουργιας του.
Θα θελαμε να ζητησουμε την κατανοηση σας πανω σε αυτο το θεμα. Οπως ειναι γνωστο, η προσπαθεια που κανουμε, γινετε καθαρα σε ερασιτεχνικο επιπεδο. Πραγμα που σημαινει οτι διαφορες αλλες υποχρεωσεις που ΄τρεχουν΄μπορουν ευκολα να αποκτησουν προτεραιοτητα εναντι του site μας.
Δεν μας ειναι ουτε κι εμας ευχαριστο να μενει το blog πισω. Πολλοι μας εχουν παρακινησει να χρησιμοποιησουμε τον ερασιτεχνισμο σαν οπλο και οχι σαν δικαιολογια. Κι εχουν δικιο, εν μερη. Η αληθεια ειναι πως οταν θελεις κατι πολυ, τοτε θα βρεις και τον αναλογο χρονο να αφιερωσεις.
Εκ των πραγματων λοιπον, θεωρουμε πως ειναι εμφανες οτι αγαπαμε αυτο που κανουμε (ενασχοληση με το Anekcigita) γι'αυτο και καταφεραμε να βρουμε τους χρονους που χρειαζομαστε για να επενδυσουμε στο συγκεκριμενο ιστολογιο. Περαν αυτου, πιστευουμε οτι το χρωσταμε και κατα μια εννοια και στο 'κοινο' αλλα και στους αναγνωστες του blog, οι οποιοι, παρολο που το Anekcigita, υπολειτουργουσε για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα, δεν επαψαν να το επισκεπτονται και να αφηνουν τα σχολια τους. Σας ευχαριστουμε για ολη αυτην τη στηριξη, ολο αυτο το διαστημα.

Σας καλωσοριζουμε πια πλεον και επισημως στο νεο, ανανεωμενο Anekcigita.

Καλη περιηγηση και καλες αναζητησεις.

Με εκτιμηση,
η ομαδα του Anekcigita.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιάα! To site σας είναι πολύ ενδιαφέρον και καλοσχεδιασμένο! Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογια. Ειναι κατι που μας τιμαει και που το χρειαζομαστε! Καλη περιηγηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.