11/6/11

Αγανακτισμένοι


Μέρες ασίγαστου μίσους στο Σύνταγμα, μέρες ασίγαστου μίσους σε όλη την Ευρώπη. Χιλιάδες άνθρωποι είναι μαζεμένοι σε πολλές πλατιές ανά τον κόσμο διαδηλώνοντας ειρηνικά «πάντα» εναντίων τον «κακών» πολιτικών μας. Δίκαια για κάποιους έχουν ξεσηκωθεί, δίκαια και για εμένα όσον αφορά το επίπεδο διαβίωσης του μέσου πολίτη. Αναρωτήθηκαν ποτέ όμως από που προέρχονται οι ακατάπαυστες και απανωτές συγχωρέστε μου την φράση βλακείες των τόσο μορφωμένων πολιτικών που είναι πιόνια των μυστικών εταιριών του μεγάλου αφεντικού ανά τον κόσμο. 


Κρίση στην Ελλάδα κρίση στην Ισπανία κρίση στην Αμερική ακόμα που χρωστάει 15,8 τρείς στην Κίνα, όλοι από κάτι χρωστάνε και όλοι από κακή διαχείριση και συσσώρευση χρεών. Και που τα χρωστάνε αυτά; Στην Ευρωπαϊκή τράπεζα θα μπορούσε να πει κάποιος στην αναζήτηση του «μεγάλου» αφεντικού που κυβερνάει τον κόσμο, Και η Ευρωπαϊκή τράπεζα από ποιόν διευθύνεται πραγματικά; Μα από ποιόν άλλων από τον ισχυρό της Ευρώπης φυσικά την τόσο δυνατή και άτρωτη Γερμανία και που αυτή με την σειρά της είναι υποχείριο της Αμερικής και η Αμερική της Κίνας. Της Κίνας; Του Κινέζου με το ρύζι δηλαδή; Δεν νομίζω αγαπητοί αναγνώστες.


Κάποιου που βρίσκετε πολύ βαθιά και κάτω από την Κίνα κάποιου που είναι πολύ ισχυρός απέναντι μας. Ο αρχαίος αυτός κοινός εχθρός που ίσος να πέταξε εκτός θέματος αυτό το μικρό κειμενάκι. Σκεφτείτε τι χαμός γίνεται στον κόσμο και αποφασίστε βγήκαμε όντως εκτός θέματος; 


Με εκτίμηση Nio:
Anekcigita

1 σχόλιο:

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.